Boston Tea Party

allround coverband Boston tea Party boeken voor bedrijfsfeest of bruiloft
Genre(s): Cover, Pop, Pop-Rock, Top40
Programma:
Gage: vanaf €4.950,- incl. BTW (laagste prijs garantie)
Duur: 3 x 45 min
Bezetting: 10 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Een Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow. Boston Tea Party is dè garantie voor een geslaagd feest! Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

De leden van Coverband Boston Tea Party komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt.

Boston Tea Party speelt hits en veel medleys van bekende oude en nieuwe dans & feest classics. Een feest der herkenning waarbij gedanst en meegezongen kan worden. Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, bouwt een levendig feest op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften.

Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest!

Programma

Deze popband / coverband is geschikt voor bruiloften, studentengala’s, bedrijfsfeesten en andere feesten. Neemt u contact met ons op voor de repertoirelijst en extra informatie. Gegarandeerd een top band voor uw evenement. Tevens te boeken i.s.m. overige bekende(re) artiesten in een combi-deal Boston Tea Party & Friends!

Video

Foto’s