Bookings

Met een breed en gevarieerd aanbod aan Nederlandse artiesten is zQence bookings de ideale partner voor uw festival, feestweek,  (pop)podium, bedrijfsfeest of bruiloft. Naast de artiesten die exclusief door ons begeleid worden in hun management biedt zQence bookings ook optredens van andere live artiesten. Bekend of minder bekend, coverband of eigenwerk wij hebben het !
[camera slideshow=’test’]Bij zQence bookings bent u zeker van een goede service en heeft u zekerheid dat de door u geboekte act nergens anders goedkoper wordt aangeboden. Bij ons vind u ook top artiesten die niet worden aangeboden bij andere boekingskantoren.  Onze medewerkers zijn dan ook wekelijks op pad om nieuwe interessante artiesten te spotten.

Vrijblijvend Advies

Wanneer u de artiest of act van uw keuze niet op onze website kunt vinden, neemt u dan vooral even contact met ons op. Wij zullen dan voor u kijken of deze artiest of band via zQence bookings beschikbaar is. Wij geven altijd vrijblijvend advies voordat u uw keuze maakt. Mocht de artiest of act van uw keuze volgeboekt zijn, dan adviseren wij u graag over passende alternatieven voor uw budget. Wij denken met onze klanten mee en werken alleen met professionele artiesten en muzikanten.

Package deals

Naast ons standaard aanbod, bieden wij zogenaamde “package deals” aan voor een avondvullend programma. Niet alleen haalt u met deze pakketten een gevarieerd programma met top artiesten in huis, maar door het gebruik van één en dezelfde band kan dit ook nog eens stuk goedkoper dan wanneer u deze artiesten los zou boeken.