Berget Lewis

Nederlandse top artiesten boeken: Berget Lewis
Genre(s): Pop, Soul, Top40
Programma:
Gage: prijs op aanvraag (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: 30-60 min
Bezetting: Solo of met live band (6-8 personen)
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de(inter)nationale podia. Met als startpunt haar muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen.

Berget heeft zich ontwikkeld tot één van de beste en meest gevraagde zangeressen van ons land en tourde over de hele wereld met niet de minste artiesten. Zo deelde ze reeds het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart, Maceo Parker en George Duke.

Een afgetekende overwinning van het muzikale tv programma Just The Two Of Us met gelegenheids-collega Edwin Evers, betekende begin 2007 haar definitieve doorbraak. Vanaf dat moment weten nationale en internationale artiesten Berget te vinden. Zo verzorgt ze zes ‘special guest’ optredens tijdens de uitverkochte Arena concerten van Toppers Joling, Gordon en Froger, en is ze de smaakmaker bij vele tv gala’s en evenementen. Aansluitend start Berget in juli 2007 een Europese tournee met Candy Dulfer, Rosie Gaines en de band van Prince, waarbij maar liefst 18 concerten worden gedaan in 11 landen.

Tussen de vele optredens door leggen Berget en producer Dutchflower de basis voor haar debuutalbum Finally dat in oktober 2007 wordt uitgebracht en waarop o.a. Tjeerd en Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en The Anonymous (Postman) hun medewerking verlenen. Door haar enorme kennis van popicoon Michael Jackson en het feit dat ze ooit zijn voorprogramma verzorgde in de Amsterdam Arena, wordt Berget in december 2009 gevraagd als jurylid voor de populaire tv-reeks ‘My Name Is Michael’ en als teamcaptain van de jaren 80 in KRO’s ‘De Leukste Jaren’.

In september 2010 start ze met haar eerste eigen theatertour ‘Zoals Ik Ben’. Een muzikale voorstelling waarin Berget het publiek kennis laat maken met de vrouw die ze daadwerkelijk is.
Berget Lewis heeft een swingende solo-show, speelt het dak eraf met haar eigen topband The Soul-X-Plosion en gaat terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain. Hoe dan ook, een optreden van Berget Lewis is nooit hetzelfde en altijd meer dan de moeite waard.

Ná haar deelname aan het muziekprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ dat ze begin 2012 glansrijk won, heeft de carriére van Berget een énorme impuls gekregen. Ze scoorde een enorme hit met het nummer ‘Zwart Wit’. Er staan nog veel muzikale projecten op stapel waarin Berget wederom het publiek zal doen verbazen, daarnaast volgt in 2013 een nieuw album!

 

Programma

Deze artiest is te boeken voor poppodia, bedrijfsfeesten, feesten, festivals etc. Berget Lewis is te boeken met een geweldige live band of als Tape Act!

Video


Foto’s