Adlicious

Nederlandse top artiesten boeken: Adliscious X-factor
Genre(s): Pop, Cover, Top40
Programma:
Gage: €2995,- (excl. 7% BUMA, excl. 6% BTW)
Duur: 1x 30 min
Bezetting: 3 personen
Ik heb een vraag Vrijblijvende offerte

 

Biografie

Adlicious bestaat uit Shirley, Laise en Jordy. De drie kennen elkaar van het conservatorium en zijn echte Musicholics. Alle drie de leden van Adlicious hebben een totaal eigen persoonlijkheid die elkaar – naar eigen zeggen – echt aanvullen en 1 kracht vormen. Adlicious is veelzijdig en bieden een compleet plaatje.

Adlicious verrast in X Factor met sprankelende optredens, enorme professionaliteit, flexibiliteit en diversiteit. Het trio deed eerder mee aan de Britse X Factor, kwam daar tot het bootcamp en sneuvelde. Het avontuur heeft ze wel veel ervaring opgeleverd, zowel in het meedoen aan een tv-programma als in het beter worden als artiest. Gordon riep tijdens de X Campus Adlicious uit tot winnaars X Factor 2011, ze werden tweede tijdens de zinderende finale in juni 2011.

Jordy van Toornburg groeide op in een muzikale omgeving waardoor hij al vroeg in aanraking kwam met muziek. Hij begon reeds op 11 jarige leeftijd met pianolessen en zijn muzikale passie ging uit naar gospelmuziek. Een logische vervolg was dan ook om naar het conservatorium te gaan, waar hij afstudeerde in 2010. Door zijn brede muzikaliteit en zijn vermogen tot entertainment heeft Jordy ondanks zijn jonge leeftijd reeds samen gewerkt met uiteenlopende artiesten, van Alain Clark tot het Metropool Orkest.

Laise Sanches is een in Rotterdam woonachtig talent met Kaapverdiaanse achtergrond die één en al positieve energie uitstraalt. Laise is afgestudeerd aan de Rotterdam Jazz Academy en met haar spetterende performances brengt zij bij elk optreden weer het publiek in extase. Laise heeft als backing vocalist o.a. getourd met artiesten als Wouter Hamel , Chaka Khan en vele andere.

Shirley Spoor is afgesturdeerd aan de pop afdeling van het concervatorium na eerst 3 jaar te hebben gestudeerd aan de Jazz afdeling. Haar grote passies sporten, dansen en theater maakte plaats voor een focus op muziek. Net als de andere leden van Adlicious heeft ook Shirley ervaring opgedaan als backing vocalist. Zij heeft opgetreden met o.a. Kyteman, Extince & Alain Clark.

Programma

Deze act bekend als één van de finalisten in het talentenprogramma X-factor is te boeken met geluidsset als Tap-act. De eigen meerstemmige sound van Adlicious en de herkenbare covers maken dit tot een sensatie op ieder podium; Bedrijfsfeest , catwalk of festival gegarandeerd succes!

Video


Foto’s